Norwegian (Bokmål) 
Viktig informasjon til våre kunder

Sarpsborg Metall innfører et midlertidig pristillegg fra 15 juni. Les mer.
dna-oppbevaring
logo

DNA oppbevaring i fem forskjellige fargekombinasjoner


DNA-oppbevaring leveres i hvitt, lys grått og antrasitt skrog og fronter. I tillegg leveres kombinasjonene lys grått skrog og antrasitt fronter, og antrasitt skrog med lys grå fronter. Understell i farge hvit, alugrå og sort på 10 cm høyde for enklere renhold. Dørene har flotte, galvanisert aluminiumshåndtak med et komfortabelt grep og selvfølgelig med soft-closing funksjon -slik at du unngår du unødvendig støy i kontorlokalene. Oppbevaringen leveres ferdig montert, det eneste du må gjøre er å feste understell og håndtak, alt i ferdig forborrede hull. Enkelt og greit!

 
cta-sortimentet.svg
DNA oppbevaring hvit med hvit sokkel
DNA oppbevaring 3A4 og 4A4 bokhylle, skap og skuffer – med skapdører og skyvedører. Alle skapene leveres med valgfri sokkel i hvit, algugrå eller sort. Alle skapene kan også leveres med valgfri NCS-farge på skap- og skuffefronter.
DNA oppbevaring i lys grå med alugrå sokkel
DNA oppbevaring 2A4, 3A4 og 4A4 skap – med skapdører eller skyvedører. Alle skapene leveres med valgfri sokkel i hvit, algugrå eller sort, og med valgfri NCS-farge på skapfronter.
DNA oppbevaring antrasitt med sort sokkel
NA oppbevaring 2A4, 3A4 og 4A4 skap med skyvedører. Alle skapene leveres med valgfri sokkel i hvit, algugrå eller sort, og med valgfri NCS-farge på skapfronter.
DNA bokhylle
DNA bokhyller i 2A4, 3A4 og 4A4. Alle hyllene leveres med valgfri sokkel i hvit, algugrå eller sort.
DNA Towerskap
DNA ensidig og tosidig towerskap. Perfekt som avskiller mellom arbeidsplasser.
DNA skuffeseksjoner
Skuffeseksjon i kontormøbelserien DNA, med 3 eller 4 skuffer og med utvendig høyde x bredde x dybde lik 595 x 458 x 580 mm.