Norwegian (Bokmål) Swedish 
Viktig informasjon til våre kunder

Sarpsborg Metall innfører et midlertidig pristillegg fra 15 juni. Les mer.
lageret

Sarpsborg Metall - 80 år i bransjen

Velkommen til Sarpsborg Metall AS – din leverandør av garderobe-, arkiv- og oppbevaringsløsninger. Vi er en moderne og proaktiv bedrift med over 80 års erfaring i bransjen. Gjennom egendesign og produksjon tilbyr vi et meget variert og fleksibelt produktspekter med smarte detaljer og brukervennlige løsninger. Vi håper du vil finne våre produkter interessante og at du kontakter oss dersom du skulle ha spørsmål. Vårt salg er basert på tillit, og vi vil derfor gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal kunne få den vare og service du forventer. Distribusjonen av våre produkter skjer gjennom kontor- og arkivforhandlere i hele skandinavia. 
 
KONTAKTINFO
Hovedkontor:
Sarpsborg Metall AS
Bredmyra 4, 1739 Borgenhaugen
Tlf +47 69 10 28 00
post@sarpsborgmetall.no

Sverige:
Sarpsborg Metall AB
Möbelgatan 4
431 33 Mölndal
Tel: +46 (0)31 19 15 80

post@sarpsborgmetall.se

 
KONSERNET
Sarpsborg Metall AS er et heleid selskap av Frigaard Gruppen AS som bistår med økonomi- og logistikktjenester for selskapet.
Hovedkontor, lager og administrasjon ligger i Sarpsborg.
POLICY
Sarpsborg Metall skal være en skandinavisk aktør og distribuere sine produkter gjennom etablerte forhandlere. Sarpsborg Metall skal kjennetegnes av:

- Rask respons på alle henvendelser
- Høy leveringspresisjon
- Kvalitetsprodukter
- Kompetente medarbeidere


Sarpsborg Metall skal bygge langsiktige relasjoner av varig verdi for våre kunder. Vi skal kunne hjelpe våre kunder med å effektivisere og optimere deres virksomhet, samt forbedre deres arbeidsmiljø og minske påvirkning på det ytre miljøet.

Sarpsborg Metall oppfyller alle lovkrav og arbeider kontinuerlig med å forbedre oss, samt forebygge problemer innen kvalitet og miljø.
KONTAKT
Navn:*
Epost:*
Firma:
Adresse:
Telefon:
Kommentar: