Garderobe

Garderobe

Sarpsborg Metall tilbyr møbelfakta-sertifiserte garderobe- og oppbevaringsskap til kontor, industri, skole og barnehage. Stort utvalg med mulighet for skreddersydde løsninger. Design, funksjonalitet og kvalitet kjennetegner våre produkter og løsninger.

Garderobeskap i en rekke ulike varianter tilpasset hver enkelt prosjekt. Z-skap, parskap, garderobeskap og oppbevaringsskap.

Møbelfakta-sertifiserte skoleskap, Z-skap, parskap, garderobeskap og oppbevaringsskap leveres i ønsket dørfarge i stål eller laminat. Helsveisete skap med god ventilasjon, som også kan leveres med skrått tak for enklere renhold. Stort utvalg av låsalternativer. Kontakt oss for tilpasning og komplett løsning/tilbud til ditt miljø og behov.

Sko- og hattehyller, knaggrekker og annet naturlig tilbehør til garderoben. 

En mengde varer på lager for direkte levering. Alle produkter kan tilpasses og bygges etter kundens ønsker og behov. Kontakt oss for komplett løsning/tilbud.

Solide sittebenker i tre eller laminat, for gulv eller veggplassering, med eller uten skohyller og knaggrekker.

Alle produkter kan tilpasses og bygges etter kundens ønsker og behov. Kontakt oss for komplett løsning/tilbud.

Sarpsborg Metall Skoleskap SMS er en ekstra kraftig modell av garderobeskap konstruert for å tåle tøff behandling. Skapene kan leveres med ett, to eller helt opp til 5 rom i høyden, samt z-skap (SSZ). Innvendig har SMS hyller med plass til bøker, permer og PC. Alle skapene leveres med gummidempere i dørene og er utstyrt med ekstra kraftig låssystem.

Spesialskapene er primært tilpasset brannmenn, politimenn og soldater.

Skapene er meget funksjonelle, og det ligger en tanke bak hver minste produktdetalj. Brannskapet er konstruert uten dører slik at man raskt og effektivt kan få tak i utstyret, mens et soldatskap har mange hyller og plass til lagring av våpen. Politiskapet er ekstra romslig og leveres som standard med sittebenk, skohylle og rør for tilkobling til mekanisk ventilasjon.

Stålskap for utlevering av rent arbeidstøy. Solid konstruksjon og enkelt renhold.