Ergonomiske kontormøbler
Ergoff er vår varemerke for ergonomiske heve-senkebord, kontorstoler, konferansebord og innredning for det aktive kontor.

Skrivebord
Ekoflex leveres med heve-senkefunksjon og i fargene hvit, lys grå, antrasitt, bøk og bjørk. Våre heve-senkebord kan tilpasses de flere kontorer med størrelser fra 1200 mm bredde og opp til 1900 mm bredde. I tillegg kan du bygge på skrivebordet med en ekstra bordplate ved behov. Se hele vårt utvalg av skrivebord her.

Skrivebord

 

 

Kontorstoler
Ergoff tilbyr et bredt spekter av kontorstoler fra enkle 2-4 timers stoler til suverene heldagsstoler av beste kvalitet. Kontorstolene i Ergoff-serien er testet og godkjent av spesialister innen ergonomi. Se hele vårt utvalg av kontorstoler her.

Kontorstoler

 

Møtebord
Ergoff konferansebord leveres i tre formater: Rektangulært, båtformet og trapes. Vi leverer også konferansebord med heve-senkefunksjon for et mer variasjon. Konferansebordene leveres i hvit, lys grå, antrasit, bøk og bjørk i mange forskjellige størrelser.

Konferansebord

 

Konferansestoler
Ergoff konferansestoler dekker et bredt spekter fra de rimelige og enkle stolene til de mer eksklusive polstrede stolene med hjul. Mange av konferansestolene kan leveres med valgfri tekstilkvalitet, farge, skinnimitasjon eller lær som passer ditt interiør.

 

Kontorskap og bokhyller
Ergoff kontoroppbevaring leveres ferdig montert. Velg mellom 27 modeller, fra enkle bokhyller til skap med hylle, skyvedør og skuffeseksjon. Skapene passer sammen med våre skrivebord i fargene hvit, lys grå, antrasitt, bøk og bjørk. Se hele vårt utvalg av kontoroppbevaring her.

Kontorskap og bokhyller

 
 
 
 
 
 
 
Våre egne merkevarer
 

Garderobeinnredninger
Sarpsborg Metall er kanskje Norges mest solgte garderobe- og oppbevaringsskap til skoler, kontor og industri. 

 

 

Skole- og barnehagemøbler
Form O Miljø er vår merkevare for møbler til skoler og barnehager med fleksible løsninger som ivaretar skolens behov for lekfulle og stimulerende allrom.

 
 
 

Skolemøbler
Tranås Skolmöbler er vår merkevarer for skolemøbler med røtter tilbake til 1896. Tilpasset sluttbrukerne og skolemiljøene der møblene brukes.

 
 
 

Kontormøbler
Ergoff er vår varemerke for ergonomiske heve-senkebord, kontorstoler, konferansebord og innredning for det aktive kontor.

 

 

Verkstedinnredninger
GBP Ergonomics er vår varemerke for innredning av ergonomiske arbeidsplasser til industri, verksted og lager. En av Skandinavias ledende produsenter.