Skaper rom for god oppbevaring
Sarpsborg Metall er kanskje Norges mest solgte garderobe- og oppbevaringsskap til skoler, kontor og industri.

Garderobeskap
Sarpsborg Metall garderobe- og oppbevaringsskap, skoleskap, tøybytteskap og spesialskap med tilhørende innredning dekker de fleste behov til funksjonalitet og kvalitet for alle bransjer og virksomheter i offentlig og privat sektor, kontor og industri. Våre skap er å finne på treningssenter, i skoler og hos virksomheter over hele landet, og er designet for enkelt renhold. 

Modell SMG
Vår absolutt største bestselger. Garderobesskapene brukes nær sagt over alt, i garderoben, på verkstedet eller i et kontorlandskap. Modell SMG er et brukervennlig, solid og funksjonelt skap som passer inn i de fleste miljøer. Skapet kan leveres med mange tilvalgsalternativer; ulike dørfarger, understell, låser, ventilasjon m.m. Skapet leveres med helsveiset stålskrog og solid dørstopper.

Modell SMZ
Modell SMZ er et solid, funksjonelt og stilfullt garderobeskap. Et plassbesparende alternativ med god hengehøyde samt plass til mindre gjenstander. Standard innredning består av klesstang med ankerkroker. Dørene leveres med gummidempere og dørstopper. 

Modell FFF
Modell FFF (Farge, Form, Funksjon) er et robust, funksjonelt og stilig garderobeskap. Skapene brukes nær sagt over alt, i garderoben eller i kontorlandskap. Modell FFF benyttes når utseende og funksjon er viktige aspekter, og kan leveres med mange tilvalgsalternativer; ulike dørfarger i stål eller laminat, låser, ventilasjon, m.m. Skapet leveres med helsveiset stålskrog og solid dørstopper.

Modell SMC
Modell SMC er parskap for håndtering av for eksempel rent og skittent tøy på arbeidsplassen. Skapet har felles lås for begge dørene og praktisk innredning med hattehylle og stang med ankerkroker.

Oppbevaring PC og mobil
Solide oppbevaringsskap for PC, nettbrett og andre verdigjenstander. Leveres i tre varianter; seks, ni og tolv rom i høyden. Kan leveres med strømuttak og luftekanaler som gjør det mulig å lade mens utstyret ligger trygt oppbevart. Dørene har gummidempere som hindrer slitasje og støy. Kan leveres med vogn slik at skapene enkelt kan flyttes etter behov. 

Garderobe- og oppbevaringsskap


PC-vogner
Praktiske PC-vogner for oppbevaring og lading av laptop, nettbrett og mobiltelefoner. PC-vognen har solid konstruksjon med låsbare dører, store lettrullende hjul med låsing og praktisk håndtak for enkel håndtering av vognen. Hvert rom har eget strømuttak. Tilkobling til el-nett skjer med en felles tilkobling med egen 16A sikring og overspenningsvern.

PC-vogner


Småromsskap
Praktiske småromskap med nummererte nøkler for oppbevaring av lommebok, mobiltelefon, nøkler og andre småsaker. Lysåpning 120 x 125 x 190 mm (h x b x d). Passer godt for bruk på treningssenter, i kontorfellesskap eller i garderoben. Skapene er klargjort for feste til vegg og kan leveres med USB lademulighet i hvert rom. Totaldybde øker da med 30 mm.

 
 
 
 
 
 
Våre egne merkevarer
 

Garderobeinnredninger
Sarpsborg Metall er kanskje Norges mest solgte garderobe- og oppbevaringsskap til skoler, kontor og industri. 

 

 

Skole- og barnehagemøbler
Form O Miljø er vår merkevare for møbler til skoler og barnehager med fleksible løsninger som ivaretar skolens behov for lekfulle og stimulerende allrom.

 
 
 

Skolemøbler
Tranås Skolmöbler er vår merkevarer for skolemøbler med røtter tilbake til 1896. Tilpasset sluttbrukerne og skolemiljøene der møblene brukes.

 
 
 

Kontormøbler
Ergoff er vår varemerke for ergonomiske heve-senkebord, kontorstoler, konferansebord og innredning for det aktive kontor.

 

 

Verkstedinnredninger
GBP Ergonomics er vår varemerke for innredning av ergonomiske arbeidsplasser til industri, verksted og lager. En av Skandinavias ledende produsenter.