Skolemøbler i mer enn 100 år
Tranås Skolmöbler er vår merkevare for skolemøbler, med røtter tilbake til 1896. Tilpasset sluttbrukerne og skolemiljøene der møblene brukes.

 

Tranås Skolmöbler er vår egen merkevare for skolemøbler. Produktene kjennetegnes av suveren kvalitet, god funksjonalitet og brukervennlighet gjennom årelang erfaring og et tett samarbeid med skoler over hele Skandinavia.

Tranås Skolmöbler startet sin historie i skolen i 1896 – og idag, i en helt ny tid, er de fortsatt sterkt tilstede. Kunnskapen lever i skolens vegger, og gjenspeiles i deres møbler. Med årene har de fått en patina av liv og læring, men de fine tonene og strukturen består.

Produksjon skjer lokalt og reduserer avstanden mellom råvarer og ferdig produkt. Det gir dem nærhet til sluttbrukerne og skolemiljøene der møblene brukes. Over hundre år i skolen har gjort dem trygge på «skolebenken». Men de er alltid lydhøre og innovative for å finne enda bedre produkter og løsninger, som tilfredsstiller moderne skolers behov for gode læringsmiljø.

Skole og barnehage

 
 
 
 
 
 
 
Våre egne merkevarer
 

Garderobeinnredninger
Sarpsborg Metall er kanskje Norges mest solgte garderobe- og oppbevaringsskap til skoler, kontor og industri. 

 

 

Skole- og barnehagemøbler
Form O Miljø er vår merkevare for møbler til skoler og barnehager med fleksible løsninger som ivaretar skolens behov for lekfulle og stimulerende allrom.

 
 
 

Skolemøbler
Tranås Skolmöbler er vår merkevarer for skolemøbler med røtter tilbake til 1896. Tilpasset sluttbrukerne og skolemiljøene der møblene brukes.

 
 
 

Kontormøbler
Ergoff er vår varemerke for ergonomiske heve-senkebord, kontorstoler, konferansebord og innredning for det aktive kontor.

 

 

Verkstedinnredninger
GBP Ergonomics er vår varemerke for innredning av ergonomiske arbeidsplasser til industri, verksted og lager. En av Skandinavias ledende produsenter.