Bygd for å tåle en støyt
GBP Ergonomics er vårt varemerke for innredning av ergonomiske arbeidsplasser til industri, verksted og lager. En av Skandinavias ledende produsenter.

Siden 1905
GBP Ergonomics er vår egen merkevare for innredning av ergonomiske arbeidsplasser til industri, verksted og lager. GBP ble etablert i 1905 og er i dag en av Skandinavias ledende produsenter av arbeidsbord, skap, skuffer og industristoler for mennesker med ønske om en ergonomisk og funksjonell arbeidsdag.

GBP tilbyr et komplett sortiment av produkter som effektiviserer arbeidsplassen uansett om du skal innrede en stor eller liten arbeidsplass, et verksted eller en stor industrivirksomhet.

Alle produktene til GBP er sertifisert med ISO 9001: 2000 (2015) og med miljøsertifisering fra ISO 14001 (2015).

Lager og industri

 
 
 
 
 
 
 
Våre egne merkevarer
 

Garderobeinnredninger
Sarpsborg Metall er kanskje Norges mest solgte garderobe- og oppbevaringsskap til skoler, kontor og industri. 

 

 

Skole- og barnehagemøbler
Form O Miljø er vår merkevare for møbler til skoler og barnehager med fleksible løsninger som ivaretar skolens behov for lekfulle og stimulerende allrom.

 
 
 

Skolemøbler
Tranås Skolmöbler er vår merkevarer for skolemøbler med røtter tilbake til 1896. Tilpasset sluttbrukerne og skolemiljøene der møblene brukes.

 
 
 

Kontormøbler
Ergoff er vår varemerke for ergonomiske heve-senkebord, kontorstoler, konferansebord og innredning for det aktive kontor.

 

 

Verkstedinnredninger
GBP Ergonomics er vår varemerke for innredning av ergonomiske arbeidsplasser til industri, verksted og lager. En av Skandinavias ledende produsenter.