Møbler av høy kvalitet designet for å skape gode læremiljøer i skole og barnehage
Form o Miljö har hovedfokus på utvikling og produksjon av møbler til skoler, førskoler, eldreomsorg, samt kontorer og offentlige miljøer.

Kvalitet og funksjon
Kvalitet og funksjon er tilpasset disse områdene og er basert på lang bransjeerfaring. Vi designer våre egne møbler og har et tett og kontinuerlig samarbeid med arkitekter og brukere angående design og funksjon.

Form o Miljö tar sikkerhet og miljø i betraktning og sørger for at all produksjon skjer på riktig måte, helt ned til detaljnivået. Vi jobber aktivt for å sikre at produktene våre er sertifiserte i samsvar med Svanen, Möbelfakta og Giftfri förskola. Vårt miljøarbeid er preget av ideen om gjenvinning; at alt utvunnet fra naturen skal brukes bærekraftig, resirkuleres eller kastes med minst mulig ressursforbruk. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vårt miljøarbeid i samarbeid med ansatte, leverandører, interessenter og kunder.

Giftfri förskola
Giftfri Förskola er et svensk initiativ startet av Swedish Society for Nature Conservation. Initiativet arbeider aktivt for å minimere mengden farlige stoffer i førskoler i Sverige, og i dag jobber 75% av Sveriges kommunale førskoler med Giftfri førskole. Møblene i vårt sortiment som er merket med Giftfri førskole blir således, i tillegg til EUs juridiske standarder, ytterligere kontrollert og godkjent i samsvar med anskaffelsesmyndighetens direktiv.

Svanemerket
Svanemerkede møbler oppfyller miljøkravene til råvarer som tre, metall, møbeltrekk og plast. Det stilles også tøffe krav til kjemikalier som brukes til fremstilling av møblene. Svanemerkede møbler er av høy kvalitet og har blitt testet for holdbarhet. De er blant de minst miljøskadelige på markedet.

Skole og barnehage

Möbelfakta
Möbelfakta er en kravspakke for møbler som skal være til hjelp uansett om du er produsent, kjøper, forhandler eller forbruker. Kravene er basert på tre deler: kvalitet, miljø og samfunnsansvar.

 
 
 
 
 
 
 
Våre egne merkevarer
 

Garderobeinnredninger
Sarpsborg Metall er kanskje Norges mest solgte garderobe- og oppbevaringsskap til skoler, kontor og industri. 

 

 

Skole- og barnehagemøbler
Form O Miljø er vår merkevare for møbler til skoler og barnehager med fleksible løsninger som ivaretar skolens behov for lekfulle og stimulerende allrom.

 
 
 

Skolemøbler
Tranås Skolmöbler er vår merkevarer for skolemøbler med røtter tilbake til 1896. Tilpasset sluttbrukerne og skolemiljøene der møblene brukes.

 
 
 

Kontormøbler
Ergoff er vår varemerke for ergonomiske heve-senkebord, kontorstoler, konferansebord og innredning for det aktive kontor.

 

 

Verkstedinnredninger
GBP Ergonomics er vår varemerke for innredning av ergonomiske arbeidsplasser til industri, verksted og lager. En av Skandinavias ledende produsenter.